Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Altavoiman verkkokauppa on avattu!

Tervetuloa Altavoima - uudistajien,  heränneiden ja nukkuvien puolue ry:n verkkokauppaan! Olemme avanneet "ovemme" vasta aivan hiljattain 30.6.2022. Uniikeissa tuotteissamme on pieni kate, jolla tuet samalla Altavoiman toimintaa.

  • Tuotteista ensimmäisenä kaupassa on Altavoiman tyylikäs logo t-paita kolmessa eri värissä! (kts.alla)
  • Jatkossa kauppaan tulee mm. Altavoiman oma logo-lippis, logo-pipo sekä logo-muki kunhan nekin on ensin saatu itse testattua.
  • Verkkokauppamme pyörii Holvin palvelun kautta eli tilaus tehdään siellä, annetaan tarvittavat tiedot ja sinne maksetaan. Alihankkijamme toimittaa tämän jälkeen tilauksen saatuaan tuotteen joko suoraan tilaajalle haluttuun osoitteeseen tai ensin Altavoimalle tarkoituksenmukaisuus huomioiden.
  • Toimitusaika tuotteilla on noin 7-14 päivää tilauksesta. Muutokset mahdollisia.
  • HUOM! Altavoiman verkkokauppa ei voi ottaa tuotteita takaisin ellei niissä ole joku särkyminen tms. seikka kyseessä. Mikäli tilaat vääränkokoisen tuotteen, saat postikulut maksamalla tilalle toisen, mutta varaudu odottamaan hieman pidempään silloin. (Meillä ei ole alkuvaiheessa vielä omaa varastoa.) 

Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmissa ole yhteydessä: info@altavoima.fi tai 044 987 1302

UUTTA VERKKOKAUPASSA: Altavoiman logo t-paita 29,00 €

Kesän kähein t-paita on nyt saatavana uudessa verkkokaupassamme! ✌️

Altavoiman tyylikäs ja laadukas 100% puuvillainen t-paita kääntää katseet ja toisinaan aloittaa keskustelun jo pelkällä olemassaolollaan! Uniikkituote.

Paita on Fruit of The Loomin väljästi leikattu klassinen ja kestävä t-paita, joka päällä on mukava ja helteessäkin viileä olla eikä kutita ihoa. Edessä on Altavoiman vaakalogo pienenä rinnassa ja takana pystylogo isona.

Sivun alaosasta löydät Altavoiman logo t-paitojen mallit, painatukset ja värit. Pääset Holvi kauppaan ostamaan haluamasi tuotteen painamalla mitä tahansa kuvaa.

Pesuohje: nurinpäin, 40 astetta, keskilinkous, silitys nurinpäin, vaaleat ja tummat eri pyykissä.

Koko-ohje: Huomioi max 5% kutistuminen pesussa. Koot: S, M, L, XL, 2XL ja 3XL. Paita on väljästi hihoista leikattu unisex-malli. Esimerkiksi 177 cm/70 kg normaalivartaloisen miehen päällä L on väljästi istuva (ei ylisuuri) ja M tiukemmin istuva. Molemmat käyvät.

Värit: 1) Valkoinen mustalla logolla, 2) harmaa mustalla logolla ja 3) musta valkoisella logolla. (Katso kuvat alla).

Huom! Mikset paketoisi paitaostoksesi Altavoiman jäsenyyden kanssa ja saisi siten kaksi kärpästä yhdellä iskulla? Paketteihin ja jäsenyyteen pääset tutustumaan tästä linkistä. (vinkki: päätä ensin minkävärisen paidan haluat.)

Samasta linkistä sinun on mahdollista edetä myös maksamaan vapaaehtoinen Altavoiman toimintaa taloudellisesti tukeva haluamasi suuruinen kannatusmaksu, joka sisältää myös Altavoiman logo t-paidan itsellesi kiitoksena tuestasi

Tervemenoa Holviin shoppailemaan hyvää yhteiskunnallista muutosta tukevia Altavoiman laadukkaita ja hyvännäköisiä logo-tuotteita itsellesi, perheellesi tai lahjaksi muille rohkeille suomalaisille!

TEAM ALTAVOIMA

 

 

Valkoinen paita, musta logo - etupuoli

 

Valkoinen paita, musta logo - selkäpuoli 

 

 

Harmaa paita, musta logo - etupuoli

 

 

Harmaa paita, musta logo - selkäpuoli 

Musta paita, valkoinen logo - etupuoli

Musta paita, valkoinen logo - selkäpuoli 

 

✌️ Tilaa Altavoiman uutiskirje!

✌️ Shoppaile verkkokaupassamme!

✌️ Tule mukaan toimintaan!

✌️ Tykkää meistä Facebookissa! 

✌️ Liity Altavoimalaiset Face-ryhmään!

✌️ Tilaa AltamediaLIVE YouTubessa!

✌️  Seuraa Altavoimaa Twitterissä!

 

 

Altavoima - uudistajien, heränneiden ja nukkuvien puolue ry

info@altavoima.fi - puh. 044 987 1302 

 

Altavoima - pois alta väärä valta!